Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Tuesday, November 4, 2008

:acne:

it's not just acne. it's a real severe one. and it's me. ahhhh tension la. korg muke cun2 x paham tau. haha emo2. ok, i had this problem like since form 3, i guess. one of the reason is sinus, family aku mmg truk gak resdung, k in along pg2 bute mmg men lawan2 bersin sape plg kuat la. tp diorg sume da kawen, hormon da stabil *:P*, muke pon bersih la. aku ni da la dok menggatal, lg la makin dasyat.
i was using proactiv for 2 years, berkesan la kot, tp x bersih pon muke, just it's not as bad as now. sejak aku stop pki proactiv blk mesia aritu, aku pon suke2 men pakai tia amelia la, sebamed la, x jalan. makin teruk. saje nk try bende br sebab proactiv x murah. but i think my face works well with benzoyl peroxide sbb dlm proactiv ade benzoyl peroxide. benzoyl peroxide will prevent the P. acnes population by introucing oxygen-rich environment. so, bacteria will not survive and stop the break out. tp kalau pakai benzoyl peroxide x leh stop eventhough muke da clear. ehmm tu la, tp xpela.
so i decided to buy the Regimen. Klik la kalau rajin. website ni mmg sgt helpful pasal acne. kalau korg nk tgk review pasal products pun sume ade, neutrogena, proactiv,murad etc. mamat ni da wat research 2thn pasal acne and finally he came out with his own product. so aku pon dah order la bende ni. it costs me 34.02USD excluding shipping cost. well, i hope its worth it. sbb aku bace review 90% org bg +ve feedback. so why not just give it a try kan. try google gambar xde lak, nti da dapat parcel aku tnjk ok. ;)

lgpun aku da x larat da, malu gile muke truk cani, nk kuar bilik pon pk 2juta kali. rmi gile org tegur

kak zidah: asal muka hang ni mira, dasyat tol break out.
aini: kamu ade salah makan ke mira? asal tibe2 naik ni
syikin: mira... why? *tgn tunjuk2 kat muka*
ashrul: asal aku tgk muke ko makin ni eh.. thn lepas ok je aku tgk

and sampai part ashrul tu aku rase maluuuuuuuuuuuuuuuuuuu sangat for the fact that he's a guy ok. malu bodoh. malu. tp ak xkesah la, xmarah pon. malu je.

lgpon aku da ckp kat mok nti bile blk mesia muke bersih, hah berangan. semoga menjadi kenyataan, kalau x kang makcik tu memekak.
lgpon encik pon ade tegur2 sbb muke aku ni teruk sgt la. kan encik?




nk kn potong lidah encik ni agaknye.
ps:esok ade midterm organic chem, takut, aritu fail. doakan saye.

3 comments:

asma'_comey said...

hehe..
aku xkesah pon ko rupe cmne raiz..
janji aku cntk dr ko..
hehe

izzatifakharuzi said...

raiz comey je ade jerawat ke tak.huhu

Anonymous said...

berape lame eh penghantaran produk acne.org tu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...