Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Monday, November 3, 2008

wonderpets

salam

ok, i've never imagine i'm writing for my OWN blog. ok, our blog actually. OMG. haha
i was so addicted to bloghopping semenjak 2 menjak ni. seriously. i did bloghopping more than youtube or facebook or friendster ( i didnt update it for ages btw). reading bout people is interesting. sangat. for me at least. i did follow few blogs, friends or anonymous. i did read every single word, not only browsing the pics. ok, skrg mesti korg da bosan kan bace ape aku tulis. ni aku bg some blogs aku rs best:

puisitepijalan.blogspot.com
gadisjahat.blogspot.com
http://www.ohbulan.com/ (gosip & interesting stuffs:p)

anyway, aku xtau nk tulis ape, tp nti makcik sorg tu dok bising. arini, tghari td aku gi men badminton kat carleton. court badminton tu diorg gn gak utk basket ngn volley. utk badminton kol 12-1. sejam je ok. gile kedekut. da la kitorg sampai kol 1220 camtu. ntah pape je, stgh jam je la men pastu coach volley yg kerek da halau kitorg. pastu men la kat luar, sejuk. arini 0-2 degree. men dalam sejam gak la sejuk2 tu sbb tgu nanue,fana,k zidah,k zalah,nadirah swimming. aku x reti swimming so aku,aini,farah,fong yi men la badminton. okla, pakai kasut baru ngn raket baru ngn shuttlecock baru. hehe sebab tu semangat nk gi, kalau x haram.. hehe :D
di sini aku lampirkanlah bende2 baru itu, jgn jeles eh gmok.



ok dearies, aku x mandi lg satu hari ni. haha jijik kan? ok then, daa~

ps: how's the new look mok?
pps: tlg la tuka name ko pade asma' gemok or something else but not asma' comey. pls.
ppps: good luck xm sume :)

1 comment:

asma'_comey said...

huhu..
menariknye g maen badminton dlm snow! (da lame xpgg raket since masuk u ni)
lps ni kene la rajen2 bersukan eh..da gemok tu! (kpd yg berkenaan)
huhu
cantik layout! tp cm simple sgt..tp k je
n mane asma'_comey akan kekal spt comel tuannye..hehe (jeles la tu mok)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...