Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Thursday, March 18, 2010

i gotta be strong!

kata Imam ghazali, ilmu itu cahaya, ia masuk pada hati2 yg bersih sahaja..

salam alayk..

iye, sy amat tensen sejak kebelakangan ini.. banyak hal2 tertangguh, tertunggak & menunggu...
masa makin pantas berlalu.. tanpa kita sedar, da hampir ke penghujung semester da.. setiap kali bangun tido pagi2, pasti akan ade rutin yang makin mnyesak diri.. tapi, hati ini terhibur dgn kesibukan, krn ia melupakan hal2 yg xsepatutnya dipikirkn lg.. huu~

hampir setiap mlm ade shj hal2 yg menjelma..
isnin-teman mike amik gmbr feseni
selasa-teman ashraf amik gmbr feseni gak
rabu-kelas FCR
khamis-usrah
jumaat-?

& since hari selasa, kepala berdenyut2, menandakn symptom migraine sedang memberi amaran.. dgn cuaca panas, dgn byk hal & urusan peribadi & bukan peribadi...

minggu depan mmg minggu yg menakutkan

ade 3 test, which are biotech, pharmacoecomonic, & clinical pharmacy & pharmacotherapy.
tmbh pula, kne hantar assignment english(interview)...
lab report specialty dosage form xsiap lagi..
english project(autism), xsiap lg
assignment usrah pn masih pending..
dah la tp wat castor oil cream xjadi! & kne plak kluarkn duit sbb pecahkn pipette & measuring cylinder..
waaa...

xpe asma', sume milik Allah, sume xkekal...

ya, btul tu.. kak shaher ade pesan, walau setinggi mana kita belajar, klu ilmu tu bkn izin Allah utk trun kat kita, kita still bkn sape2..

& telah Allah takdirkan bhw ilmu itu pasti akan smpi pada kita... cuma kita shj yg perlu cari & manfaatkannya...

Asma'!

kamu perlu rancang hidup kamu ahead from others, coz you are not them! you are YOU! the special Asma' who is born to be YOU! so, plan your life.. don't make it a waste & you'll regret it someday!

go Asma' go!!!



suka lgu ini, bkn video clipnya..heh..


5 comments:

sri_azmi said...

Asma boleh =)~ !!!!

amirah said...

aku pun suke gile wey lagu ni. lame x dengar. lagu ni buat ko b'semangat sket, in a good way :) selamat berjaya. insyaAllah you can do it. you're having it because He knows your capability.

izzati said...

chaiyo'2 asma'...u r strong gurl...i knoe dat ;)

seiramlah said...

wah samolah kita.. tired~ moge Allah menahan kita dari tersungkur..

asma'_comey said...

thanks guys! chaiyok2 to everyone 2!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...