Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Monday, March 15, 2010

:alice in wonderland:

salam alayk...

yes, itu lah die Johnny Depp, star in alice in wonderland...
mmg ramai yg kate cite ni biasa je.. true, mmg biasa je, but yg istimewanya, ade si Dia la.. huu, my fav actor.. lakonan gila2 die mmg lah 'dia'.. tambahan pulak tgk dlm version 3D... best jgk la, sbb animation die bleh tahan!

cerita alice ni kesinambungan dari kisah dia masa kecil, kononnya, die da lupa die pernah ke Wonderland tu, & mmg pernah jumpe sume character2 dlm alam 'maya' tersebut..

overall, cite die biasa je, tp jadi best bila ade Dia.. haha.. 3D version mmg best!

saya juga baru lepas abes bace buku 9 nyawa ( setelah sekian lame baru abes )... salah satu faktor lmbt abes ialah kekangan masa...x sempat nk curik masa utk baca buku2 fiction ni... byk sgt test dan hal laen2..

cerita & idea die menarik! laen dari yg laen, well, that's what i've expected from Ramlee awang murshid.. but, plot die lemah sket, sbb kemuncak die sgt2 lame nk tunggu, lambat sgt cite bergerak & bila kesimpulan cerita, sume nk berkumpul jadi 1... baca, smbil penat tunggu, mengah2 then, bila ending, cepat sgt abes konflik..

hurm, xpe, upcoming Pesta Buku Antarabangsa 2010 nnt, nk beli:

1. Cinta sufi (sambungan kronologi bagaikn puteri)
2. cinta murabbi (kronologi aku terima nikahnya) - for mummy
3. eclipse (kronologi twilight)
4. dan lain2.. hee




6 comments:

eLeA haNnAj said...

aku nak beli versus!!
n nak beli sinergi by hilal asyraf..
n 9 nyawa gak sbb org kate bes..
n yg cinta sufi itu juga!!!hehe
*banyak lagi list sbnrnye nih..huhu*

asma'_comey said...

versus cite sape?

~terataibungaindah~ said...

yeay!dah bce 9nyawa.penat gak nk tgu punca sebenar..tp as ussual penuh ng tanda tya la.hee

asma'_comey said...

yup, cite die mmg menarik kn.. :)

-m3- said...

versus by hlovate! cover die sgt cun~
hehe...jom pegi same asma'
^_^

eh, sequel atn cinta murobbi ke?

asma'_comey said...

m3: jom2.. jumaat ni ok? ptg..

ahaa, tu sequel atn.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...