Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Wednesday, May 27, 2009

vote for daddy too!

assalammualaikum..
ok, let's see who's the daddy..heh



suke tgk syed pgg aiman ni, nmpk pro je..heh (maybe sbb physically, die da ade gaya seorg bapa kot.. hehe)


k, nmpknye che xdpt tumpukn perhatian pd baby comel itu..
abg nuzul tkut tgk aiman gelak ke?? haha

selawat2.. aiman da nk lelap da tu.. (yeah, berjaya pgg baby!) ^_^

seronok sgt lyn bayi2 comel ni, xrase pnat pon, sukaneka yg best tu pon kami sanggup lupekn..heh... btul la kate org2 tua, kite xkn jemu layan kerenah dak2 kecik ni, even die merengek cmne pon, diorg ttp jd penyejuk hati kita kan.. itulah, kita kne sentiasa ingat cmtu la mak kita jg kite kecik2 dulu.. walau nakal cmne pon, kite ttp pengarang jantung mak..
ummi, angah syg ummi...~



6 comments:

ezzat said...

ok. definitely my favorite post.~
(yeah, tangan ni da pandai pegang baby...cmon little babies, bersedia untuk dipeluk oleh ezzat, muahaha~)

Anonymous said...

che muke protective
-mike-

asma'_comey said...

mr mike: yeke protective??huu

-m3- said...

syed da biase ngan budak kecik...
walaupun dr segi umo, die sebnanye kecik gak...
hehe...

asma'_comey said...

eh syed kecik ke?

emma songall said...

asma' kamu di tag....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...