Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Friday, May 29, 2009

mari tolong ummi~

assalammualaikum..


sehari sblm blk uma, umi da kol siap2 suro prepare utk tlg die wat kek..adeh~ even bdn ni masih penat ngn KKB, but, (demi umi tercinta :) ) sy gagahkan jua diri ini..heh..

byk gile plak tempahan kali ni:

1000 cupcakes,
5o cupcakes with foundent (ntah btul x ejanya..heh) ,
8 kek marbles,
2 wedding cakes

n sume ni nk hari khamis..gile x?? adui~

smpi je uma (mlm selase), trus tido..
then besok pg2, umi xbg tdo da lps subuh, (which i usually did at home..heh, kantoi.. :p)...
wah, letih gile bdn.. tp xpe, kilang da nk start!

let's check it out..



ni la 1000 cupcakes tu, ade 4 perisa, strawberry, pandan, lemon & oren.. 4 oven skali bakar, da la burn kne mentari penang, burn lg kne bahang oven..huu



ni plak 50 chocolate cupcakes with foundent toping.. but toping tu umi yg wat, sy? xreti..hee



& this la kek wedding tu, 2 tingkat..ni mmg totally umi wat, nk kaco but umi xbg, anak die ni bkn reti aising pon..abes kek org nnt..hee..

seronok sbnrnye tolong umi wat kek ni, & i learn sumthing really precious.. umi sgt2 determine wat keje2 die, sy, dlm pkul 5 da flat da.. xlrt..umi smpi overtime lg, pkul 10 mlm br siap!..terer! n kagum sgt sbb umi xpernah mengeluh, sbb sy tau this things yg menjd minat umi dr dlu lg.. she loves to bake very2 much, & bile die da minat sumnthing tu, die akan wat sungguh2 & xkn sesekali complain, br la kite akan enjoy.. btul x? hehe..

a lesson for me & for u 2 (^_^)

2 comments:

SYZWN said...

nice..kalau nak tempah berapa harga?eh..lapar pulak malam2 ni.k k..chow pegi secret recipe jap..

asma'_comey said...

nk tempah?? adui, jauhnye nk pos dr jhr ke kl ni..heh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...