Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Monday, April 11, 2011

midas touch

Salam alayk..
hari ini 11/4/2011. lebih kurang 2 minggu lagi tarikh akhir untuk hantar thesis. setkt ni da 70% siap, tp result adn discussion ade problem, so, kne byk touch up lg.. methodologi sedang dlm process, insyaAllah, nk try siapkn arini...



baik, enough about thesis (it makes my mind go blank whenever i think about it!)
the main story here was about my little treasureS...
my necklace, bracelet and my ring...
these were a present from my mum. and recently, all of them were broken!
not pecah la, but putus...
:(
this is my ring, nmpk x crack tu? gmbr blur sbb hp camera xleh nk focus..huu..
 this ring crack/patah kot,..nth xtau nk pakai istilah apa, tp yg penting, terbelah kat bwh tu...terjadi time swimming, sbb terkena tembok tepi pool. xla kuat mane pn, hurm..selamat xtenggelam dlm pool, mmg jenuh la nk carik..(pandai sgt berenang pakai jewelery kn..) dan cincin ini hadiah 21st birthday dr umi.. :(
sedih betul.. ni harta yg plg sy syg sbb sentimental value die tinggi dr yg lain2..huu..

this is my bracelet. ni kali ke 2 bracelet ni putus.. actually, bracelet ni dpt last 2 year. dia bukan emas, tp suasa, and ade kristal2 bulat tu...

sebenarnya, bukan bracelet ni yg sy nk story kat cni, bracelet lagi satu, which is my birthday present last yr (my 22nd). dan ia putus juga...hish...sy suka gelang tu sbb ade love2 tergantung2...

and this is my necklace. putus part cangkuk die tu..nmpk x?
necklace ni putus time rehearsal sebelum pharmacy night.xprasan pn tertanggal pd mulanya sbb die tersangkut kat baju. dah lama2 br die jatuh, dan bile perasan, loket die dah xde..waaa....mmg satu hotel sy tawaf carik blk loket tu.. alhmdulillah, jumpe blk.. huu...xingt bile dpt rantai ni.. tp loket tu mmg dah lame rasenye.. present dr ummi juga. 

hish..apala nk jd.. xpandai jg barang betul...

3 comments:

fizaziz said...

laki ko xleh bg barang mahal2 la gnie..sume nk putus nanti=P

asma' said...

tu la pasai..xpe, aku mntak jongkong emas je, leh simpan dlm peti besi..haha

eLeA haNnAj said...

aku pon same..cangkuk bracellet aku patah..pon ummi yg bagi..tsk..tsk=(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...