Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Monday, February 28, 2011

the concert

salam alayk...
malam semalam, saya dan rakan-rakan (amal, lina, alin, kak wani, aina, yopmi, ezzat, ann & ikhwan) ke konsert maher zain di stadium melawati shah alam...
punya lah saya menunggu2 konsert ini, saya beli tiket sebulan, dan saya sampai tersalah tarikh pada mulanya...huu (cerita kelakar btul, sehari sebelum tarikh yang salah tu baru sedar...)


dan Alhamdulillah, konsertnya sangat meriah & menarik...
walau ada beberapa ralat, tapi tetap menusuk setiap bait lagu yg didendangkan.. xkalah juga artis2 lain seperti irfan makki & mesut kurtis... masing2 ada personaliti & lagu yang sedap telinga mendengar & melihatnya.. :))

aina & t shirt MZ.. sy ada beli 1, tp kaler hitam & kat atasnya ada lirik 'always be there' :)

jalan2 di karnival sblum masuk maghrib


sedang menunggu jejaka2 itu tiba...

amal 'taksub', dgn tiket pn jadi la.. hehe

seat kami paling atas :(

maher zain sebesar lidi shj..huu

sedih bila lagu kegemaran saya, maher zain lupa lirik sampai ulang kali ke 2 pun, masih lupa juga.. :( tapi, lagu baru, Freedom, memang sangat best! dan tak lupa lagu InshaAllah versi Malay.. superb! :)

terima kasih pd semua yg menjayakan segalanya...
moga ketemu lagi Maher zain.. :)

4 comments:

akmarhisham said...

tiket brape hinggit nih?
jauh tol duduk, dengar clear x?

asma' said...

tiket rm53..huu..student-can-afford price.. next time, da keje nnt, nk beli yg front seat plak..heh...cukup la sekdr dgr2 gitu...xjelas sgt...but still ok.. :)

eLeA haNnAj said...

sampaikan x salam aku kat MZ..??hee=)
nanti kalo MZ dtg mesia ag,jujum beli tiket front5 seat..haha

asma' said...

jannah: salam aku pn xtersampai..jauh bgt..huu...yup2..tunggu gaji berribu2 dulu..huu~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...