Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Thursday, July 23, 2009

alone

salam alayk..

sejak kebelakangan ni, mmg rase sgt2 lonely... kwn2 rmi da xslalu ade kat sisi, walhal hakikatnye, kita mmg hidup disekeliling manusia..ye, manusia..

sy lebih rela hidup di timbuni dgn novel2 khayalan, fantasi, yg penuh helah & tipu daya, dr di 'khayalkan', di'fantasi'kn atau di'tipuhelah'kn oleh manusia-manusia itu..

mmg kdg2.. hidup sendri lebih baik dr libatkn org laen dlm hidup yg masih mencari-cari... sbb yg mencari ini masih xmngerti & asyik mahu menyalahkn org laen, yg acapkali muncul dlm hidup, memberi pelbagai warna & corak yg xmenentu...

ummi: jgn letak 100% trust kat org, nnt klu diorg betray, 100% gak kite kecewa.. ingt tu..

& sy masih xambik peduli......hingga skrg...

hv faith asma'.... hv faith....
only for Him...
only with Him..
& forever, believe in Him..

p/s: if anaybody ask u who i am.. just stand up tall & say, i'm the world greatest!

6 comments:

miss hannan said...

sabar ye...i paham dgn perasaan itu....
tp kkdg....kte selalu tumpukan pd kawan2 tertentu hingga lupa sbnrnye kte masih punya ramai kawan yg lain....
=)
lgpun di dunia ni, kte tak mampu idup seorg diri, without kawan mahupun family...
esok lusa...kte perlukan elemen2 ini utk warnai hari2 kita...

kawan ada mcm2 ragam....
setiap satu itu ada sebab kenapa berlaku....tanpa kawan yg betray kta, kte tak dapat ukur nilai sebuah kejujuran...=)

asma'_comey said...

btul..it had to happen b4 we can realize what actually happend..

tq kak hannan..just merepek2 xmenentu je sy ni..huu

boolalock said...

mok~aku kan ade,heheh...

eLeA haNnAj said...

yela mok!!!
aku pon ade and insya Allah i won't betray u,never!!!

ezzat said...

nape ni...



neway, things to cheer u up~

http://i215.photobucket.com/albums/cc315/agent_ea/img005-1.jpg

http://i215.photobucket.com/albums/cc315/agent_ea/IMG_0002-1.jpg

http://i215.photobucket.com/albums/cc315/agent_ea/IMG_0006-1.jpg

..coz when friends are around u can feel like the greatest~

asma'_comey said...

hana & jannah: korg mmg best.. tq 4 being here (even physically not here)

e:thnks 4 those pic.. but i do feel lonely even more..huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...