Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Friday, October 7, 2011

My Convocation -UM 061011-

Assalammualaikum wbt.
Alhamdulillah, bersyukur tidak terhingga ke hadrat Ilahi kerana memberikan saya peluang untuk merasai nikmayNya yang tidah berbelah bagi. secara official nya, saya telah berjaya memperolehi bachelor degree of pharmacy (hons) universiti malaya. alhamdulilah..alhamdulillah..alhamdulillah..

nak tengok hadiah? :)


terima kasih pada ummi dan abah atas tunjuk ajak dan penat lelah membesarkan anak kalian yang nakal ini :). mungkina angah takkan sampai ke sini tanpa kesabaran, usaha dan keberkatan ajaran kalian. inshaAllah, lepas ini giliran angah untuk balas segala jasa dan titik peluh ummi dan abah. thanks for being a great, amazing parents that i will probably not able to find a better parents than you guys. thanks Allah for entrusting me to them! May You grant them your jannah!

pink bear with pink daisy. thanks ummi and abah!

terima kasih pada along kerana sanggup mintak cuti untuk datang konvo angah

blue octopus representing pocoyo :) thanks along!
thanks buddy syahidah, farhana, hasanah dan buddy kecik sa'adah for your flower and presents!

daisy flowers, adidas watch and mug set. thanks you guys! luv the flowers!

thanks amal, zati, ummi hani and member2 qs for your presents

pink slipper from amal, selendang and brooch from zati and ummi hani, mug from qs mates


thanks nabilah! this is really a suprise!

thanks alin for the pendant and button, thanks hawani for the lovely cute pink brooch, thanks adik2 medic for the cadbury chocolate, and thanks safi for the tudor gold chocolate.





thanks jannah and yus for the bears. sorry sangat yus sebab terpaksa tunggu aku bagai tunggu bulan jatuh ke riba. serba salah sangat semalam. tapi aku janji akan belanja ko makan best2 nnt k!
thanks jannah sanggup teman aku ambil gambar keliling UM sampai lenguh2 kaki kan? huu.. you are the best! thanks babe!


nnt bila aku ade kete, aku lekat kat kete aku eh :)

thanks ashraf and zaim for the bouquet, thanks yein for the rose, and thanks UM for the scroll! :)


and save the best for the last:

thanks babe for the watch. tahniah juga kerana drama anda menjadi! rasa nk nangis bila tgk bear ko dah xpakai jam, tapi pelik jugak bila tengok ade kotak buruk dalam purse aku. haha. thanks for making my day a blast! thanks jadi caddy aku, thanks jadi tukang touchup makeup aku, thanks tolong be there for me when i need u. and thanks for being my best friends ever! may Allah bless us, inshaAllah ukhuwah kita hingga ke syurga k! -baca- jangan pakai baju singkat and ketat!


lastly, thanks mr for this bear. first time dapat teddy bear sebesar ini. lepas ni mesti selalu gaduh nak berebut space atas katil, dah ambil ruang separuh katil ok!. haha.. semoga kejayaan milik kita bersama ok! may Allah bless us.

care for naming me?


-back to working mode- *sigh

10 comments:

ezzat said...

dah macam hantaran kahwin je gaya die dapat hadiah banyak. bertuah betul. lol~

Nurul Asma' said...

kan? haha..
alhamdulillah, dapat ramai kawan yang care to share :)

thanks :)

~atieput3~ said...

congrates!!

Nurul Asma' said...

thanks kak tina! congrate jugak utk esok! :)

eLeA haNnAj said...

congrats mok!!sori hadiah x seberapa..huhu..nanti kalo konvo lagi sekali insya ALLAH aku bg yg best2..ngee

*kaki aku cramp kot mlm tuh,penat berjalan..haha*

tembikai said...

tahniah!!

keja kat mane?

Nurul Asma' said...

thnks :)
skrg keje kat hosp kluang, jhr..

norizzati said...

bear tu dah ade name ke blom kak asma'? name ape? pastikan ade huruf Z! wakaka =p

Nurul Asma' said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Asma' said...

zati: belum ade nama lg..xreti nk bagi nama... kne ade huruf z? z for zion ok? haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...