Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Home

Tuesday, April 2, 2013

Video Nikah+Sanding Kami

Assalammualaikum wbt..

Alhamdulillah, hari ni Allah bagi saya cuti dan berehat sempena demam.. jadi, i had a 1 long day to spent on bed...alone..hubby di shah alam..huhu.. bila keje asyik ulang alik semenanjung-kk je, mmg rase xcukup rehat, tu yg smpai demam2 ni kot..




well, it's been almost 4 month since we're married and these is our wedding video..

Ni video nikah. 081212..taken at Felda Sening (my parent's home) and Tanjung Balau, Desaru.





Ni video sanding 260113..taken at Kg Pengantin, Jln Genting Klang.


video



tengok video kahwin ni rase best je..and rase nk kahwin lagi! hehe.. padahal on that time, wahh dah xde kudrat nk senyum pun..huhu

Thanks to GLB creative media for this video and be our official photographer and videographer...

Sincere from NazlanAsma'

2 comments:

manjer said...

comel video angah ni. Angah lagi comel jadi pengantin.. Maaf sangat ari tu tak dpt pegi.. takpe, rehat dulu, honeymoon puas2.. insyaallah nanti dah ada berderet-deret.. tapi kalau nak tips bagitau cik ek.. Hee..sib baik cik B lum keje, leh tolong jaga anak2, cik melepek loya.

Nurul Asma' said...

bgs dpt suami memahami cm cik b..doakan angah ye cik ijan..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...